tiistai 16. heinäkuuta 2013

Karvaisia kavereita

On mukavaa olla taas kotona. Olin nimittäin perjantaista maanantaihin lemmikkivahtina! Hoidin siis kahta koiraa ja kahta kissaa asiakkaan kotona, kun hän oli perheineen reissussa. Haluaisin niin kovasti laittaa tänne kuvia noista suloisista karvapalleroista, mutta koska kyseessä eivät ole omat lemmikkini, jätän väliin.Tässä kuitenkin kuva eräästä toisesta karvaisesta kaverista, joka tuli lenkillä vastaan! Olen kotoisin pohjoisesta, ja siellä ei juuri siilejä näy... tämä taisi olla toinen tai kolmas kerta kun näin ihan oikean siilin, joten se oli ihmetyksen aihe sekä koirille, että minulle. :D On hauskaa, kun vielä päälle parikymppisenä riittää aiheita ihmettelyyn.


Lauantaina töissä työnantajani tarjosi minulle jonkinlaista Thaimaalaista jälkiruokaa! Nimestä tai aineksista en oikein päässyt selvyyteen, mutta ainakin tuo valkoinen raaste tuossa päällä on kookosta. Itsessään tuo jälkiruoka oli kuin hyytelöä, josta oli leikattu tuollaisia vinoneliön muotoisia paloja, ja se maistui melko miedolle ja makealle. Erotin maussa kuitenkin jotain hieman mausteista, mutta en vain tiedä mikä mauste oli kyseessä! Toimii hyvin tulisen ruoan jälkeen :)


Kävin tyttöystäväni kanssa ajelulla myöhään illalla. Syksy saapuu pikkuhiljaa, illat alkaa hämärtyä. Vaikka kesästä pidänkin, en sure syksyn saapumista, sillä syksy on aina ollut minusta kaikkein ihanin vuodenaika. Pidän siitä, kun ilma on vähän kirpeä ja viileä. Pidän siitä, miltä syksy tuoksuu. Pidän siitä, että yöllä on pimeä, koska silloin on helpompi nukkua. On ihanaa, kun koulu ja harrastukset alkavat taas. On ihanaa, kun voi lähteä ulos villapaita päällä. Voi käyttää taas kaulahuivia. Luonto on ihanan värinen, eikä ötököitä ole nimeksikään. Ja tietenkin, syksy on myös uusien kenkien ja farkkujen aikaa (ainakin toivottavasti) !

Tänään siivoan, saatan pestä ehkä pyykkiäkin. Yritän ainakin venytellä ja harjoitella piruetteja. Piruetit ovat minulle haastavia, koska minulle tulee pyörimisesta todella helposti huono olo, ja sen lisäksi minulla on äärettömän huono tasapaino. Ei auta, harjoitella täytyy jos mielii mestariksi. Venyttelykin on oikeastaan synonyymi sanalle "kidutus", mutta en ole koskaan nähnyt ainuttakaan kankeaa balleriinaa. Siksi myös minun pitää kehittää venyvyyttä, vaikka en ammattilainen olekaan, enkä myöskään sellaiseksi halua. Haluan vain oppia tanssimaan. Luulen, että se toisi sulavuutta ja eleganssia tähän kömpelöön olemukseeni :D

 Illalla menen tyttöystäväni kanssa yhteisten kavereiden luokse yöksi, mutta siitä lisää sitten myöhemmin! Ilta kuluu varmasti hyvän ruoan ja hauskojen pelien merkeissä, parhaassa mahdollisessa seurassa tietenkin. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti