keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tylsistyttää

Kesälomaa on enää viikko jäljellä. Tuntuu, etten keksi mitään tekemistä. Tai keksisin varmaankin, mutta saatan olla liian mukavuudenhaluinen...
Haluaisin lähteä ulos ottamaan kuvia. Kävin tyttöystäväni kanssa lenkillä ja löysimme läheisestä puistosta ihanan metsäpolun, jossa voisi ottaa hienoja kuvia. Toisaalta en tiedä, onko 22-vuotias liian vanha tuollaisiin hömpötyksiin. Niin, ikäkriisi painaa päälle! Täytin viime viikolla kaksikymmentäkaksi, ja olen aika varma että näytän nyt jotenkin erilaiselta. Aikuisemmalta. Vielä kesän alussa en meinannut päästä elokuvateatteriin katsomaan elokuvaa nimeltä Evil Dead, koska en ottanut henkkareita mukaan, ja myyjä epäili, etten ole vielä täyttänyt kahdeksaatoista. Nyt jos menisin elokuviin, ei kukaan kysyisi papereita. Sellaista se kai on, kun vanhenee.

 
 Synttärikakkua pari päivää ennen oikeaa syntymäpäivää! Rakastan vadelmia ja suklaata!

Varsinaisena syntymäpäivänä kävimme Huviretkessä syömässä. Minä söin kanaa, vuohenjuustoa ja ristikkoperunoita... 


...ystäväni söi vuohenjuustosalaatin...


 ...ja tyttöystäväni päätyi fish & chipseihin!


 Satuin olemaan töissä koko illan tuolloin syntymäpäivänäni, ja työnantajani tarjosi kakkua!


 Töissä söin myös punaista currya ja lohta sekä katkarapuja. Punainen curry on jostain syystä muodostunut ehdottomaksi suosikiksi.


Illalla taivas oli ihanan hempeän värinen. Onneksi tuolloin oli ihana, lämmin sää... säät ovat taas viilenneet ja taivas on harmaa ja tylsä.Sitten saapui onnen päivä! Kimppakämppään muuttaessamme minä ja tyttöystäväni annoimme kissamme Ayun hänen äidilleen, niin että kun muutamme pois, saamme Ayun sitten takaisin. Pari päivää sitten kisu tuli meille hoitoon pariksi viikoksi! On mukavaa, kun Ayu on taas valtaamassa puolet sängystä. Tulee ikävä, kun sen pitää taas mennä.


Mahdollisesti maailman söpöin kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti