tiistai 27. elokuuta 2013

Tuplapiruetteja

Tänään meidän luokkaan oli tarkoitus tulla joitain kuvaajia, joiden piti kuvata jonkinlainen video meistä. Haha, en itsekään kyllä tiedä tarkalleen mistä on kysymys, ilmeisesti esittelyvideo laboratorioalasta yläasteen oppilaille. Olin laittanut kivat vaatteetkin, mutta loppujen lopuksi saimme tiedon, että aikataulumuutosten vuoksi ovat tulossa sittenkin vasta ensi viikolla. Laitan kuvan asusta tänne, ettei se menisi ihan harakoille.


Syystä tai toisesta, en oikein koskaan onnistu kuvissa silloin, kun joku muu on kameran takana. En tiedä edes itse, mikä kuvakulma on minulle kaikkein imartelevin, ja millaisissa asennoissa vartaloni näyttää parhaalta. En hallitse kasvojeni ilmeitä ollenkaan, ja se on ongelma paitsi kuvissa, myös tanssiessa... näytän aina siltä kuin irvistelisin, vaikka oikeasti vain yritän oikein tosissani.


Tanssista puheen ollen, tänään onnistuin ensimmäistä kertaa tekemään ihan oikean, tasapainoisen, sulavan tuplapiruetin! Kylläkin ihan vain pehmeillä tossuilla, mutta silti. Olo on kuin voittajalla, uskomatonta! Ehkäpä joskus opinkin tanssimaan, ken tietää.


Kuvissa ovat ensimmäiset omat kärkitossuni, jotka hankin viime talvena. Minulla ei ole tosiaan ollut muunlaisia tossuja, mutta tuntuu siltä, että nuo Grishkon Maya-tossut ovat todella hyvät. Niin hyvät, etten edes halua muunlaisia tossuja. Ne näyttävät kauniilta jalassa, tuntuvat hyvältä jalassa, ovat yksinkertaisesti ihanat. En ole ehtinyt tanssia niillä kovinkaan paljoa, siksi ne ovatkin vielä niin siistin näköiset. Tuo super soft pohja vain mietityttää, mitenhän kauan se kestää käytössä? Seuraavissa tossuissa pitänee olla hieman kovempi pohja.

Taidan vielä harjoitella niitä piruetteja. Minä opin vielä, katsokaa vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti