torstai 5. syyskuuta 2013

Vähän tanssia ja paljon muuta

Kotitreeni baletin suhteen jatkuu! Nyt viime päivinä olen kiinnittänyt huomiota erityisesti käsiin, hartioihin ja korsettiin. Olkapäät tahtovat yleensä hirmu helposti nousta korviin harjoitellessa ja tanssiessa, joten niihin täytyy kiinnittää huomiota.
Olen myös venytellyt, ja minusta tuntuu, että kehitystä on tapahtunut. Taivun ihan pian spagaattiin, jos vain jatkan harjoittelua! Tämä on minulle henkilökohtainen voitto, koska minua on pienestä pitäen kutsuttu rautakangeksi, enkä yhtään ihmettele; erityisesti pohkeet ja takareidet ovat minulle ongelma.
Aukikiertoakin olen saanut parannettua, mutta selän notkeuden suhteen täytyy tehdä kovasti töitä. Pitää vain olla varovainen, sillä keväällä sain selkään noidannuolen ja kävelin ainakin viikon kuin 100-vuotias mummeli. Huvittavinta koko jutussa oli kyllä se, että noidannuoleen johtanut tapahtuma sattui melko varmasti balettitunnilla!


Leikkasin taas etutukkaa lyhyemmäksi. Se kasvaa ihan liian nopeasti! Onneksi minulla on otsatukan leikkuusta vuosien kokemusta, alkaa sekin homma siis sujua jo aika rutiinilla. :D Mietin, että hiukset pitäisi taas värjätä tummemmiksi. En jostain syystä saa koskaan sellaista viileää tumman ruskeaa sävyä tähän kuontaloon, mutta aion vielä yrittää!

Koulusta voisin kirjoittaa sen verran, että tämä synteesikurssi on ollut tähän mennessä todella mielenkiintoinen. Nautin laboratoriossa työskentelystä, varsinkin kun siihen työskentelyyn on saanut ihan uuden otteen tämän kurssin aikana. Koululla kävi myös bioanalyytikko-opiskelijoita kertomassa heidän alastaan. Ala on melko mielenkiintoisen oloinen, ehkä minusta tuleekin isona bioanalyytikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti