maanantai 21. lokakuuta 2013

Lomalla!

Ja niin se vain syksy muuttui talveksi, ihan yhdessä yössä.Kävin siis ostamassa talvitakin, pipon ja lapaset. Kaulahuivin voisin tehdä itse! (Tai no, enhän minä sitä itse aio tehdä, vaan ehkä äiti tai tyttöystävän sisko!)

Nyt olemme tyttöystävän äidin luona käymässä. Ollaan syöty hirmuisen hyvää ruokaa, ja puuhattu kaikkea kivaa. Ratkaisin rubikin kuutionkin. Kahdesti! Tänään kävin myös siskon kanssa kahvilla, kun hän kerran täällä päin asustaa nykyään. Oli tosi mukavaa rupatella :)


  

Näistä kahdesta hulivilistä on ihan turha yrittää ottaa kuvia silloin, kun ne ovat hereillä! Siispä hyökkäsin kameran kanssa niiden kimppuun vasta sitten, kun oli päiväunien aika.

 

Rakkahainen pienoinen

Huomenna matka jatkuu kohti minun lapsuudenkotiani. Äiti lupasi laittaa ihania ruokia, ja käydään talvikenkäostoksilla! Käymme myös tapaamassa muitakin sisaruksia :D Huomenna, ennen kuin matka voi jatkua, täytyy armaan automme käydä huollossa. Ei mitään öljyn vaihtoa kummempaa! Itse saimme sentään renkaat vaihdettua (parin kaverin avustuksella). Jos vain saisi vielä valokytkimen korjattua, ettei aina pysäköinnin yhteydessä tarvitsisi käydä kiskomassa akun johtoa irti... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti