perjantai 8. marraskuuta 2013

Taukoilua

Huomenna tulee täyteen tasan neljä viikkoa siitä, kun olen viimeksi käynyt balettitunnilla. Voihan itku! Ensin jäi tunti välistä talvirenkaiden vaihdon takia, toinen syysloman takia, kolmas pyhäinpäivän takia ja huominen jää välistä, koska menen katsomaan teatteriin Ronja Ryövärintytärtä. Melkein jo kaduttaa, että lupauduin lähtemään mukaan.Eli, olen taas palannut kesän ajalta tuttuun kotitreeniin, tällä kertaa tehden tänä syksynä opeteltuja uusia sarjoja. Aloitan yleensä kevyellä lämmittelyllä, ja teen sitten pliet, tendut ja jetet. Seuraavaksi teen rond de jambe-sarjan, frappet ja fonduet, sekä releve-harjoituksia. Sen jälkeen harjoittelen erilaisia hyppyjä ja piruetteja, ja viimeiseksi venyttelen. Tahtoisin tehdä enemmän tanssillisia osuuksia, mutta tilanpuutten vuoksi täytyy tyytyä tankosarjoihin.

Viime viikolla tuli täyteen neljä vuotta siitä, kun minä ja tyttöystäväni aloimme seurustella. ♥ Menimme hotelliin, kävimme katsomassa kaksi elokuvaa (Carrien ja Gravityn!) ja söimme paljon hyvää ruokaa. Viikonloppu oli ehkä ihanin pitkään aikaan.

Nyt pitäisi vielä opetella tekemään burleskimeikki! Jostain syystä lopputulos on kuitenkin enemmänkin drag queen-tyyppinen... onneksi aikaa on vielä huomiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti