perjantai 13. joulukuuta 2013

Hei taas!

Tämä blogi on nyt ollut hetken aikaa hieman taka-alalla ajatuksissani, mutta tänään aikaa ja postaamisen aihetta taas löytyy! Tähän blogihiljaisuuteen on kuulunut vaikka mitä... mm. karvaista kebabia, kakunvaihtoviikot (perustimme salaisen kokkausklubin, ja luulen että yksi jäsenstä ei edes tiedä kuuluvansa siihen!), biokemiaa ja ihanat hopea-pinkit glitterkynnet. Ah, ihanuutta.

Pari viikkoa sitten oli tämän vuoden viimeinen balettitunti. Tammikuussa alkaville tunneille olen ilmoittautunut jo. Tuolla viimeisellä tunnilla opettajakin oli jo joulutunnelmissa - hän nimittäin vaihtoi joidenkin sarjojen musiikit joululauluihin! Se tuntui virkistävältä, vaikka pidänkin niistä tavallisista kappaleista.

Tämän tauon aikana ajattelin harjoitella tanssia kotona (taas). Päätin pyrkiä venyvyyden ja aukikierron kehittämiseen sekä niihin käsiin (ikuinen ongelma!). Käsien hallintaan on toisaalta auttanut paljon sellainen "balleriina-ajattelu", eli yritän tuntea itseni varsin ylvääksi, sulokkaaksi, höyhenenkeveäksi tanssijaksi, ihan oikeaksi balleriinaksi... noloa, mutta silloin tuntuu, että ryhti pysyy oikeana, liikkeisiin tulee pehmeyttä ja lennokkuutta, ja ne kädetkin pysyvät hallinnassa. Kerran kehtasin kokeilla tätä kikkaa tunnilla, ja opettaja heti hihkaisi kesken jete-sarjan, että hyvältä näyttää! Kyllä tämä tästä.

Kissamme Ayu tuli taas käymään kotona


Hoho, demonikissa Ayu! On muuten oikeasti aika häijyn näköinen, vaikka tosielämässä onkin ihana pehmeä pullero :3

Jouluostoksilla on käyty ja suklaata syöty enemmän kuin laki sallii... ja pian alkaa joululoma. Olen menossa tyttöystäväni kanssa jouluksi vanhempieni luokse, pitkästä aikaa! Taisin viettää joulun lapsuudenkodissani viimeksi kolme vuotta sitten. Odotan sitä, että saan herätä kinkun tuoksuun, käydä maailman parhaassa saunassa, ja tietenkin viettää rauhassa aikaa kaikkien tärkeimpien ihmisten kanssa. En ole jouluihminen, mutta jostain syystä, tänä vuonna fiilistelen joulua jo jokseenkin innoissani. Olen tällainen jäyhä jurottaja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti