maanantai 6. lokakuuta 2014

Syksyn tunnelmia

 Hei taas kaikille, suokaa anteeksi tämä hiljaisuus blogin puolella.

Viikonloppu hurahti töissä. Onneksi niin, kotona on aika ankeaa olla yksin. Vaikka onhan minulla maailman söpöin unikaveri aina seurana! Kaksi viikkoa enää ja sitten saan paremman puoliskoni tänne takaisin.


Perjantaina menin tanssitunneille kuten aina normaalisti, mutta olin jotenkin onnistunut missaamaan tiedon ryhmän jakamisesta alkeis- ja jatkoryhmiin. Osallistuin perjantai-iltana siis kolmelle tunnille: alkeis-, jatko- ja pointe-tunneille. Jalat ovat olleet aika kipeät, etten sanoisi. Ensi viikolla aloitamme opettelemaan koreografiaa La Sylphidestä!

Viikonloppuna sain myös uuden ystävän. On hauskaa, miten joidenkin ihmisten kanssa jutut vaan loksahtaa yksiin. Ja toisten kanssa taas ei.... sain kuulla, että henkilö, jota olen pitänyt mukavana puhuukin ikäviä asioita minusta ihmisille, jotka eivät ole minua koskaan tavanneetkaan. Onneksi suurin osa ihmisistä osaa suodattaa kuulemaansa, eikä ota kaikkea törkyä tosissaan. Tästäkin voi ottaa opikseen ja kääntää tämän positiiviseksi - tiedänpähän, kenelle en omia asioitani enää kerro. :)


Tilasin uudet kengätkin. Tuollaisia olen etsinyt jo pitkään, ja kun näin nuo kaunokaiset henkkamaukan kuvastossa, tilasin ne heti paikalla! Ne ovat ihanat jalassa, vaikka eivät mitään kestävää materiaalia olekaan.  Hintakin oli sopivampi kuin niillä saman tyylisillä kengillä, jotka olivat alennuksessa melkein sata euroa...Olen ollut kamalan väsynyt viime aikoina, mutta pian varmasti helpottaa. Töissä saa välillä nauttia kauniista maisemistakin! Vaikka ruumis tekee töitä, silmä lepää. Luonto on nyt pullollaan ihania värejä, meri näyttää hyytävältä mutta kauniilta... tekisi mieli lähteä retkelle!

Koulussa suoritan nyt kahta viimeistä lukiokurssia ja viimeistä ammattikoulun kurssia. Kromatografia vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta kaiken vanhan tiedon kaivelu muistin syövereistä ottaa varmasti aikansa. Ennen joulua olisi tarkoitus tehdä opinnäytetyö valmiiksi, ja lähteä työharjoitteluun. Valmistun vähän etuajassa, mutta sehän ei ole yhtään paha juttu.

Osallistuin äidinkielen ja englannin yo-kokeisiin nyt syksyllä, ja alustavia tuloksia on jo tullut. Englannin kokeista vain kuunteluosiosta oli tullut alustavat pisteet, ja olin niihin hyvin tyytyväinen. Hämmästyin äidinkielen alustavista tuloksista, sillä kokeeni lähtee ylioppilaslautakuntaan laudaturina. Kuvittelin, etten pääse edes läpi! Tokihan tulos tuosta tippuu varmasti, mutta ainakin tiedän ettei sitä tarvitse uusia. Yksi stressin aihe vähemmän!

Taidan nyt alkaa siivoilemaan ja täyttämään raportteja töihin! Toivottavasti muistan jatkossa päivittää tätäkin blogia vähän useammin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti