perjantai 4. syyskuuta 2015

Sekavia tuntemuksia

Itämaisen tanssin syyslukukausi alkoi eilen. Minulla on vähän sekalaisia tunteita tuosta kurssista...

Ensinnäkin opettaja saapui tunnille puoli tuntia myöhässä. En voi kyllä muuta, kuin ihmetellä. Tunti koostui siitä, että opettaja tanssi edessä, ja oppilaat tanssivat matkimalla sitä, mitä opettaja teki. Tämä on taas toinen ääripää... tanssitunnilla on tärkeää tanssia, mutta kyllä liikkeitä pitää käydä läpikin jossain vaiheessa. Ei voi olla niin, että vain heilumme opettajan perässä vähän siihen suuntaan. Onneksi suurin osa liikkeistä oli ennestään tuttuja, mutta olen kamalan kömpelö, enkä hoksaa koreografioita ihan noin vain.

Tunti myös loppui siihen aikaan kuin pitikin, eli tunti oli 30 minuuttia lyhyempi kuin olisi pitänyt olla. Opettaja tosin sanoi, että korvaa tunnin toisella kerralla, koska myöhästyminen oli hänen oma vikansa. Pisteet siitä hänelle, mutta silti. Olen itse hyvinkin täsmällinen ihminen, ja minua ehkä vähän ärsyttää ihmiset, jotka eivät osaa pitää aikatauluista kiinni. Toisaalta arvostan ihmisiä, jotka osaavat myöntää virheensä ja ottavat vastuun teoistaan. Kuten sanottu, sekalaisia tunnelmia tuosta tanssitunnista. Kyllä minä ensi viikollakin menen sinne tanssitunnille, toivon mukaan silloin meininki on vähän eri.

Ilokseni opettaja totesi tulevasta opeteltavasta koreografiasta, että opettelemme jotain oikein perinteistä itämaista tanssia. Olen ehkä vähän vanhanaikainen, mutta pidän perinteistä, ja ettei tanssityylejä kamalasti sekoitella ottamalla vaikutteita vähän sieltä ja täältä.

Tänään lähden käymään kotipaikkakunnalla, siskon tyttärellä on ristiäiset! Mukavaa nähdä sisaruksia ja vanhempia pitkästä aikaa. Balettitunti jää nyt kyllä käymättä, mutta eipä se ole niin vakavaa. Niitä saa kuitenkin käydä korvaamassa, jos en ihan väärin muista.
 Käytiin Ayun kanssa lenkillä eräänä päivänä, nautiskelimme kesän viimeisistä päivistä. Nyt on jo aivan syksy, takin on saanut jo kaivella esille ja aamuisin tarvitsee sormikkaita. Ilma on ihanan kirpeää, ja värit alkavat vaihtua jo vihreästä keltaiseen. En tiedä miksi, mutta syksy on kaikista ihanin vuodenaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti