maanantai 28. syyskuuta 2015

Viikonloppu ja verikuu

En tiedä mikä tässä nyt taas mättää, mutta lauantaina tunsin sen saman tunteen, joka minua vaivasi koko kevään. Ei huvita mennä balettitunnille. Enkä muuten mennyt sinne tunnille. En tiedä mikä tässä nyt on ongelmana. Ei vain kiinnostanut mennä. Puolukoita kävin kuitenkin poimimassa.

Sunnuntaina menin kyllä itämaisen tanssin tunnille. Siellä koin tällä viikolla onnistumisen tunnettakin. Osaan tähän asti tehdyn koreografian, mutta opettaja tuijottaa todella pistävästi. Ahdistavaa. :D Meitä oli tunnilla tosi vähän paikalla, ja tuntui, että uskalsin olla rennommin ja avata suuni, jos joku asia jäi epäselväksi.

Tänään aamulla taivasta koristi verikuu! Olisin herännyt tarvittaessa ihan tätä tapahtumaa varten, mutta koska tyttöystäväni lähti töihin samaan aikaan, kun kuunpimennys oli syvimmillään, heräsimme pakostakin ajoissa ja ihastelimme bussipysäkillä punaista kuuta.Ai että kuinka surkea kuva, ihan hävettää laittaa tämä tänne. :D Tämän parempaa kuvaa en kuusta kuitenkaan saanut, eli saa kelvata. Pitäisi hankkia kunnolliset kuvausvermeet, mutta minkäs pihi luonteelleen mahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti