torstai 26. marraskuuta 2015

Pitkästä aikaa

Hupsista, taas on vierähtänyt tovi siitä, kun viimeksi tänne kirjoitin. Paljon kaikenlaista on ehtinyt tapahtua, kävimme esimerkiksi tähtitornilla katselemassa tähtiä ja maisemia. Taidan laittaa tähän vain läjäpäin kuvia, ne kertovat enemmän kuin osaisin kirjoittaa.


Ensilumi satoi maahan, tänään lähes kaikki lumi on kuitenkin jo sulanut pois. Lenkillä oli hauska katsella kaikkien eläinten jälkiä!


 Ravintolapäivät olivat taas viime viikolla, kävimme siellä maistelemassa herkkuja eri maista. Tuo jäätelön näköinen leivos oli itseasiassa twix-leivos, eli rapeaa keksiä, toffeeta ja suklaata. Se oli niin herkullista. Tuo vihreässä muffinssivuoassa oleva mochi taas ei niinkään.
Tänään kävimme tanssimassa kahdestaan tyttöystävän kanssa! Harjoiteltiin näytöskoreografioita ja vähän tekniikkaa. En osaa tehdä lantiolla tärinää kunnolla, se on jostain syystä kamalan vaikeaa.


Tanssin jälkeen löysimme tiemme ihanaan kahvilaan, jossa oli pelejäkin. Nörtit pistivät siis teen ja keksin voimin shakkipelin pystyyn. (Minä voitin taas.)

Tämä nyt oli taas tällainen päivitys vain, yritän kirjoittaa vähän useammin tänne. Odotan joulua ihan tosissani, olen opetellut soittamaan pianolla joululauluja. Jotenkin tuntuu, että kun vietimme viime joulun Egyptissä, niin tänä vuonna joulun tunnelma tuntuu niin ihanalta. Haluaisin leipoa torttuja ja pipareita joka päivä, ja syödä riisipuuroa! En tajua mikä minuun on mennyt, koska en oikein koskaan ole erityisemmin välittänyt joulusta. Nyt kuitenkin tuntuu, että lumi, kynttilät, jouluiset tuoksut ja glögi ovat parasta, mitä on.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Mulla auttoi aikoinaan lantiotärinään/-värinään se, että koukistin hitusen enemmän polvia :). Mullekin se oli kauhean vaikea ennen kuin tajusin mennä hieman alemmas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! :)
   Polvien koukistaminen on minulle tosi vaikeaa, koska baletissa on tottunut siihen, että polvet ojennetaan niin suoriksi kuin ne vain saa. Jatkuva pieni plie tuntuu vähän hassulta. Tärinöissä ongelmani on lähinnä se, että toinen polvi on ihan jäykkänä, ja vain toinen koukistuu ja ojentuu tärinän aikana :D pitäisi kai harjoitella vain riittävän hitaasti, ja sitten vasta nopeuttaa tahtia.

   Poista