keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kotona taas

Eilen tulin kotiin vanhempieni luota. Postissa oli tullut vaikka mitä kivaa, esiintymisasuja kevään näytökseen ja netistä tilaamiani koruja! Lisäksi postikasassa odotti lahjakortti, johon liittyykin tarina.

Aiemmin kirjoitin siitä, kun kävin ostamassa lahjaa, ja jouduin sitten kahdesti ajelemaan sinne hevonkuuseen hakemaan sitä lahjaa. Se lahja oli siis lahjakortti, johon latasin vahingossa aluksi väärän summan rahaa. Kun menin sinne seuraavana päivänä kysymään, josko voisin lisätä kortille puuttuvan summan, oli palvelu siinä tiskillä niin kelvotonta, että päätin tehdä asiasta valituksen. Ja kuinkas ollakaan, sain ylemmältä taholta pahoittelevan sähköpostiviestin, jossa minulle luvattiin uusi lahjakortti, että voin "itse käydä toteamassa, ettei palvelu ole aina noin huonoa". Lahjakortin arvo oli useamman kympin, eli voin tässä todeta, että välillä ei kannata vain antaa olla, jos saa surkeaa palvelua.


Tänään sain vihdoinkin aikaiseksi mennä katsomaan tuon uusimman Star Warsin. Jouduin menemään yksin, kun kaikki tutut jotka sen halusivat nähdä, olivat jo käyneet katsomassa sen. Eilen kävimme tyttöystävän siskon luona leipomassa uutta vuotta varten, ja kun  kerroin, että menen katsomaan tuon elokuvan, oli reaktio vallan huvittava "no hyi". :D Tykkäsin elokuvasta ihan kamalan paljon, olisin voinut katsoa sen heti uudestaan... mielestäni se oli parempi kuin edeltäjänsä, mutta minä pidänkin modernimmasta kerronnasta. Elokuva tosin kunnioitti aiempia elokuvia perinteisillä elementeillä, mistä pidin myös paljon. Miten jaksan odottaa seuraavaa osaa??


Reilun viikon mittainen loma vanhempieni luona oli muuten aika rentouttava... innostuin maalailemaankin, kun äidillä oli kaapissa akryylimaaleja. Maalasin kuvan Ayusta, ja olen tuohon ihan tyytyväinen. Olisin tosin toivonut hieman enemmän aikaa tuon työn viimeistelyyn. Rajasin kuvasta pois nimikirjoitukseni, ja samalla osan toista etutassua. Ayu muuten saapui kotiin taas tänään, se vietti joulun tyttöystävän äidin luona. :)

Ja innostuin taas siitä kitaran soittamisesta sen verran, että taitaa olla aika ostaa oma kitara... minulla oli aiemmin sähkökitara, jonka myin pois melkein kaksi vuotta sitten. Tällä kertaa ostan akustisen kitaran, koska mieleni tekee soittaa klassisempaa kitaramusiikkia. Ja muutenkin, akustisessa kitarassa on kauniimpi ääni ja koen helpommaksi sen, ettei tarvitse säätää vahvistimien ja johtojen kanssa.

Huomenna on vuoden viimeinen päivä! Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että hei sitten, vuosi 2015. Ei tule ikävä! Vuosi 2016 alkaa näillä näkymin paremmissa merkeissä, olen innoissani ja iloinen. En ole miettinyt uudenvuodenlupauksia, ainakaan vielä. Ehkä voisin yrittää miettiä jotain realistista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti