torstai 17. joulukuuta 2015

Lahjaostoshässäkkä ja balettijalat

 Hei taas!

Tänään kävin lahjaostoksilla. Oikeastaan kävin jo eilen, mutta minun piti mennä takaisin tänään kun huomasin, että ostin väärän asian. Hieman ärsyttää, kun kyseinen paikka on suunnilleen toisella puolella kaupunkia, ja piti vaihtaa bussiakin välillä, ja yhden ainoan lahjan hakuun meni yli kaksi tuntia! Olisi pitänyt ostaa kerralla oikea lahja, hohhoi. Värjäsin muuten vihdoin taas hiukset! Nyt ei tarvitse kenenkään (varsinkaan minun!) katsella sitä älytöntä juurikasvua. Olihan se kamala. Ostin tällä kertaa ihan suosiolla punertavan ruskean hiusvärin. Oikeasti haluaisin viileän ruskeat hiukset, mutta koska oma sävyni taittaa niin pahasti punaiseen, ovat hiukset kuitenkin loppujen lopuksi punertavaa sävyä. Siispä ajattelin noudattaa ehkä parasta neuvoa ikinä: "work with your hair, not against it". Tykästyin taas tuohon lämpimämpään sävyyn.

Sain Yksisarvisen blogista idean seuraavaan aiheeseen: ajattelin ottaa muutamia kuvia, jotta näkisin myöhemmin, onko baletin suhteen kehossa tapahtunut merkittäviä muutoksia. En ole aiemmin ottanut tällaisia kuvia, mutta voin vaikka vannoa, että kolmen vuoden aikana muutoksia on hyvinkin tapahtunut. Pyydän etukäteen anteeksi rumia, rakeisia kuvia.


 Aukikiertoni tällä hetkellä. (Tajusin muuten, että näissä kuvissa näyttää siltä, kuin minulla ei olisi housuja ollenkaan! Mutta onhan minulla, shortsit.) Aukikierto on siis ihan ok, mutta se ei ole kovin vahva. Esimerkiksi puolivarpailla ollessa aukikierto ei tahdo pysyä maksimissa millään. Vielä pitäisi siis venyttää ja vahvistaa, mutta en oikein saa aikaiseksi.


Puolivarvasasento yhdellä jalalla on aika hyvä tällä hetkellä. (Nuo tossukat ovat tyttöystäväni, heh heh. Supersöpöt, ja tahdon omatkin tuollaiset. ^___^') Vielä jos pääsisin vähän korkeammalle, olisin tyytyväinen. Minulla on mielestäni aika hyvät pohkeet. Olen joskus ollut paljon pyöreämpi kuin nyt, mutta pohkeet ovat aina olleet lihaksikkaat ja vahvat! Kiitokset kuuluvat kai isälleni, häneltä olen sen ominaisuuden perinyt.


 Kahdella jalalla pääsen puolivarpaille vähän korkeammalle kuin yhdellä jalalla, mutta sehän on ihan loogista.


Viimeiseksi vielä tuo nilkan ojennus. En minä varsinaisesti innosta hypi, mutta on se parempi kuin kuvittelin! Jotenkin omaan silmään nilkka näyttää ihan suoralta, mutta on siinä näköjään vähän kaartakin.  Voisi kuitenkin vähän tehdä venytyksiä ja vahvistavia harjoituksia, aina voi olla vielä vähän parempi.


Tämä nyt oli taas tällainen aika sekalainen postaus. Tänään lähden vielä lenkille hoitokoiran kanssa, siivoan, luen pääsykokeisiin... ja vielä varmaan jotain muuta, mutten muista mitä. Viikonloppuna lähden tyttöystäväni kanssa vanhempieni luokse, vietämme joulun siellä. Sinne tulee myös suurin osa sisaruksista vähintäänkin piipahtamaan, ihan mukava nähdä heitäkin pitkästä aikaa. :)

2 kommenttia:

 1. Jee tosi kiva että olet saanut idean mun blogista! :D Tosi hyvä aukikierto sulla. Itsekin saan lonkista avattua ihan hyvin, mutta se ylläpito onkin sitten hankalampi juttu. Jos irrotan toisen jalan lattiassta, vaikka jetétä tehdessä, huomaan että mun lantio lähtee kääntymään sen tukijalan suuntaan, eli pitäisi olla enemmän voimaa jotta vois myös pysyä siinä aukikierretyssä asennossa :/
  Ja iiihana toi sun nilkan "köymy", mikä näkyy erityisesti tossa molempien jalkojen puolivarvasasennossa! Just tota köymyä yritän itsellenikin jumpata ja venytellä, vaan tiedä onnistuuko koskaan. Voi olla että se on joku anatominen juttu, ettei mun nilkkani vaan koskaan taivu noin kauniille kaarelle. Ainakin yritän venytellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä inspiroituu muiden blogeista, kun omat ideat alkaa olla vähissä, hehee~ :D

   Oi, kiitokset kehuista! Olen itselläkin huomannut tuon, että varsinkin esimerkiksi puolivarpailla tehtävien frappeiden aikana vartalo lähtee kiertymään tukijalan suuntaan. Millaisiahan harjoituksia pitäisi tehdä, että aukikiertoon saisi lisää voimaa?
   Sinulla on jo tapahtunut niin paljon kehitystä nilkkojen kanssa, että en ihmettelisi vaikka nilkkasi olisivat hetken päästä vaikka kuinka kaarevat! Tsemppiä treeniin! :)

   Poista