lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannusta

 Olen juhlinut juhannusta tänä vuonna aivan eri tavalla kuin aiemmin. Jäin nimittäin yksin tänne kaupunkiin! Torstaina töiden jälkeen menin peilisalille tanssimaan. Oikeasti olisin halunnut mennä perjantaina, mutta se paikka oli tietysti kiinni silloin. Väsytti, enkä tiennyt tuleeko treeneistä mitään, mutta onneksi menin - päivä oli erityisen otollinen tasapainon ja piruettien suhteen! Sain tehtyä ensimmäiset tuplapiruetit kärjillä, sekä viidennestä että pique-piruetteina. Treenin lopussa puhti oli niin kadoksissa, että napsin muutamia kuvia ennen loppuvenytyksiä sen sijaan, että olisin treenannut ihan loppuun asti.Keholleni on tapahtunut jotain, enkä oikein tiedä tarkalleen, mitä. Huomaan jotenkin muuttuneeni, mutta en tarkalleen hahmota kuinka olen muuttunut. Tai siis, olen lihonut monta kiloa, mutta en ole koskaan aikaisemmin elämässäni ollut näin tyytyväinen ulkonäkööni. Luulin laihtuneeni, mutta vaaka näytti päinvastaista. Mutta tunnen itseni vahvemmaksi, vähemmän kömpelöksi. Itsevarmaksi. Ja olen varma että näytänkin jotenkin erilaiselta. But I can't quite put my finger on it.Edellisestä päivityksestä on aikaa, olemme ehtineet puuhata vaikka ja mitä sillä välin. Pääsin taas labrarotaksi, eli vihdoinkin sain oman alani töitä. Olen niin onnellinen, kun sain heittää hyvästit rasvanhajuisille ravintolatöille.

Elokuvissa kävimme katsomassa Kirottu 2- elokuvan sekä Suuri puhallus 2:n. Molemmat olivat hyviä elokuvia, vaikka Kirottu 2 sortuikin moniin kauhuelokuvakliseisiin (Nunnademoni? Nähty. :'D). Pisteet elokuva saa kuitenkin ihan mainioista säikyttelykohdista! Ilmat eivät ole olleet mitenkään erityisen lämpimät, mutta tämä himo raikkaisiin ja keveisiin ruokiin ei ole kadonnut! Tein eilen ruuaksi aivan ihanaa kasvissosekeittoa, olen aika ylpeä aikaansaannoksestani. :D En oikeasti ole kummoinen kokki, mutta siitä keitosta tuli oikeasti hyvää.Olemme me herkutelleetkin, kävimme Rossossa pitsalla eräänä päivänä shoppailun ohella. Ajattelin ottaa ostoksista vähän kuvia, mutta se sitten jäi. :D Pitkästä aikaa treffasimme myös hyvää ystäväämme, ja kävimme perinteiseen tapaan autokaistalla hakemassa herkkuja. En muuten oikein välitä kahvista, mutta karamelli-frappe maistuu minullekin!


Laitan tähän lopuksi tämän kuvan ihan vain, koska a) Ayu on niin söpö ja b) kulmakarvani näyttävät ihan älyttömän hyvältä.

Tämä postaus oli taas vähän tällainen sekametelisoppa. Edellisestä postauksesta on niin paljon aikaa enkä kuitenkaan halunnut jakaa näitä tyhjänpäiväisiä asioita moneen postaukseen. Lupaan taas yrittää kirjoittaa vähän säännöllisemmin, vaikka ei sillä oikeasti taida olla mitään merkitystä! :)

Hyvää juhannusta kaikille!

EDIT: olin näköjään kirjoitellut tänne ihan mitä sattuu, haha. Asia korjattu!

3 kommenttia:

 1. Voisko olla että sulla olis ehkä lihakset kasvanut, tuossa kun mietit vartalon muokkaantumista? Et välttämättä siis ole lihonut sinänsä, vaan jos oot tehnyt tarjoilijantyötä ja tanssinut, niin johan siinä on jo fyysistä ponnistelua. Ja mäkin kävin kattomassa Conjuring kakkosen, pakko sanoa että oli kyllä ihan onnistunut kauhuleffa. Olen aika kriittinen kauhuleffoissa, koska aika usein musta ne tietokoneella tehdyt monsterit on jotenki kökön näköisiä. Alun kuumottelut on vielä yleensä ok, mutta sitten ku niitä monstereita aletaan näyttää sillee kunnolla (ja jos ne viel puhuu sellasella kliseisellä möreellä äänellä), niin mulle aika helposti tulee sellanen hohhoijaa-fiilis. Toi nunna oli tavallaan aika hauska, mutta se oli musta ihan hiton karmee kohta missä sai vähän arvuutella, että onko tuo taulu hämärässä huoneessa nyt oikeesti vaan taulu siitä nunnasta, vai hyökkääkö se pian tuon kimppuun :D Se nunna muuten näytti mun silmään aika paljon Marilyn Mansonilta! Leffaa ennen tuli muuten trailereissa mainos siitä Light's out -elokuvasta, jossta olen muistaakseeni ennenkin keuhkonnut täällä blogissa :D Tai ku siitä oli se lyhytfilmi mikä voitti sen indiekilpailun, niin näköjään nyt siitä on tehty ihan koko leffa. Varmaan täytyy mennä kattoo sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein osaa sanoa tuosta vartalon muuttumisesta juuta enkä jaata :D Mielestäni rasvaakin on kertynyt, mutta ehkä sitä lihastakin! Välillä peilikuva vain yllättää ihan täysin, niinkuin katsoisi vierasta ihmistä sieltä peilistä.

   Se Conjuring 2-leffan kohtaus, missä ei tiennyt onko se nunna oikea vai taulu oli kammottava, hyvällä tavalla! Mutta minulla käy samoin kuin sinulla: jos sitä elokuvan örkkiä näytetään liikaa, se menettää pelottavuutensa. Olen itsekin todella kriittinen kauhuelokuvien katsoja, valitettavasti kliseitä viljellään niissä enemmän kuin missään romantiikka/draamaleffoissa :O Minä näin myös sen Lights Out- trailerin ennen elokuvaa. Se on kai pakko käydä katsomassa, vaikka pahoin pelkään että elokuvan loppua kohti monsteri saa perinteiseen tapaan liikaa ruutuaikaa. Samoin pakko varmaan käydä katsomassa se suomalainen Bodom-elokuva! En normaalisti oikein osaa arvostaa suomalaista elokuvaa, mutta tämä kiinnitti jostain syystä huomion.

   Ja sitten vielä ohimennen, Marilyn Manson on <3. Ah, mieleen tulvii nuoruuden angstitunnelmat.

   Poista
  2. Hahaa eikä, meillä taitaakin olla paljon yhteistä! Itsekään en meinaa ole mikään kotimaisen elokuvateollisuuden fani, mutta se Bodom vaikutti ihan kiinnostavalta. Ja Marilyn Manson toimi täälläkin angstinpurkajana, ai että <3

   Poista