keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Vihdoin on taas kesä!


 Ah, kesä. Ihana aurinko, ihana lämpö ja inhottavat itikat. Jäätelöt, raikkaat juomat ja kesävaatteet. Kesäkin tuo tullessaan uusia tuulia, vaikka yleensä miellän muutokset enemmän syksyiseksi asiaksi. Kerron näistä muutoksista ihan pian, omakin pääni on edelleen vähän pökerryksissä!

 Yllä olevassa kuvassa on asu, jota pidin eilen kaupungissa. Kävimme vähän ostoksilla ja nappasimme vielä Jungle Juicesta mehut matkaan. Ostin tuon mekon pari kuukautta sitten tulevaa kesälomareissua varten, mutta eilen oli niin lämmin päivä, että tuo oli pakko ottaa jo käyttöön.


Tänään kävimme myös kaupungissa lounaalla ja mehuilla. Kesäisin tekee mieli syödä enemmän kaikkea raikasta, niinkuin salaattia ja jäätelöä. Ja niitä mehuja!


 Tämän päivän asuna toimivatkin eiliset ostokset, eli Cubuksesta ostettu hame ja BikBokista ostettu pitsitoppi. Päivä oli kuitenkin turhan viileä, joten jouduin vielä pukemaan tuon harmaan trikoo-asian päälleni. Noista korvakoruista sateli eilen kehuja melkein kaikkien kauppojen myyjiltä! Ovathan ne kyllä aika ihanat.

Viikonloppuna menen taas yksinäni tanssimaan, jos vain saan itselleni salin varattua. Luulisi, ettei siellä ihan mahdotonta ruuhkaa ole näin alkukesästä. Murmeli lähtee perjantaina Ruotsiin sukulaisen häihin, ja joudun olemaan kokonaisen viikon yksin kotona! Perjantaina ottoveljeni tulee tosin käymään, kun hän muutti tähän kaupunkiin takaisin tässä vähän aikaa sitten. Tosin maanantaista lähtien nämä postauksen alussa mainitsemani uudet asiat vievät varmasti ison osan ajastani ja ajatuksistani, niin en ehkä kerkeä tylsistymään ja ikävöimään. Oli miten oli, nyt nautin hetken verran lomasta!

2 kommenttia:

  1. Aina kun täällä blogissa käy kurkkaamassa niin on kuvia kauniista kukista ja herkullisista ruuista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ruokaa ja kukkia on niin helppo kuvata, ne kun näyttävät aina hyvälle! Aloitan kohta kirjoittamaan uutta postausta, siihen tulee vähän erilaisia kuvia :'D

      Poista