sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kesätunnelmia


 Kesäiset kelit hemmottelivat meitäkin viime viikonloppuna hetken aikaa, ja siihen se ilo sitten loppuikin. Tällä viikolla on satanut ja ukkostanut vuoron perään kunnes eilen illalla hyvät säät yllättivät jälleen. No, tämä ilo ei taas kauan kestä.


Nämä kuvat ovat viime sunnuntailta. Ah, oli niin kuumaa ja aurinkoista ja ihanaa.


Hyvä ystäväni sai lauantaina koiravauvan! :3 se on aivan i-ha-na, valloittava luonne ja mahdottoman pörröinen ja pehmeä. Kiitos H kun saimme tulla luoksesi katsomaan uutta tulokasta ja laittamaan ruokaa, oli hurjan mukavaa!


Kävimme myös toisen ystävän tupareissa! Istuimme takapihalla ja juttelimme, kuinka hyvä on kun takapihaa ympäröi aita ja pensaat, niin siilit ja rusakot eivät tule pihaan. Hetken päästä aidan raosta lyllersi aivan valtavan suuri siili, ja minun oli aivan pakko mennä ahdistelemaan raukkaa kameran kanssa... Onneksi se oli aika peloton siili, eikä ollut moksiskaan vaikka menin aika lähelle. Se ensimmäinen koskaan näkemäni siili murisi minulle (kirjoitin siitä joskus monta vuotta sitten tänne blogiin :'D). Mutta niin, aidasta huolimatta eläimet pitävät sitten kuitenkin omia bileitään takapihalla!


En tiedä mikä minuun on iskenyt, mutta nyt kevään ja kesän aikana olen ihastunut vähän tällaiseen hippityyliin. Hiustyyliin on kyllä tulossa muutosta, mutta se saa odottaa elokuuhun! Ennen ulkomaan lomaa ei kannata värjätä hiuksia, ne haalistuisivat auringossa liian nopeasti.


Mitään tärkeää ei varsinaisesti ole tapahtunut, mutta ajattelin kuitenkin kirjoitella kuulumisia ihan vain kirjoittelun ilosta. Onhan tämä blogi vähän tällainen päiväkirjatyyppinen tapaus! Kesän tanssit ovat jääneet vähäisiksi, ja tauko vain pitkittyy, kun sali missä normaalisti käyn on kiinni koko heinäkuun. Syksyn tanssikursseista vain itämaisesta tanssista on tullut jo aikataulut. Baletista aikataulut tulevat kai vasta kuun lopussa. Välillä mietin, että miksi ihmeessä oikein jaksan (tai no, jaksan ja jaksan...) harrastaa balettia. Se on vaikeaa, se on toisaalta hyvin palkitsevaa ja samalla vähintään yhtä turhauttavaa. Ja silti aina taukojen aikana haaveilen seuraavasta balettitunnista, eikä lopettaminen oikein ole mikään vaihtoehtokaan.

Meidän taloon tuli hyviä uutisia perjantaina, sillä murmeli sai koulupaikan! Olen tosi ylpeä ja mielissäni :) Ensi viikolla joudun olemaan taas yksin kotona, kun muru lähtee mökkireissulle muutamaksi päiväksi. No, päivät kuluvat kyllä mukavasti töissä, mutta yöt ovat ongelma... en osaa oikein nukkua enää yksin. Mutta onneksi kyse on vain parista yöstä!

En ole kovin hyvä lopettamaan näitä postauksia mitenkään järkevästi, mutta tämä voisi loppua nyt tähän. Toivottavasti te lukijatkin olette päässet nauttimaan kesäpäivistä!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä sulla on aina tosi kivat vaatteet kaikissa kuvissa, mitä täällä blogissa on :).
  Kaikki siilit, joita olen elämässäni nähnyt, ovat käpertyneet pallolle ja tärisseet, jos niiden lähelle on mennyt :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Helinä!

   Siilit on kyllä söpöjä! Olen yhden kerran nähnyt käpertyneen siilin, se meni kippuralle vain siksi että minulla oli koiria mukana lenkillä silloin :D

   Poista
 2. Mäkin olen miettinyt monesti, miksi harrastan balettia. Se on todellakin super turhauttavaa välillä ja toisinaan kestää todella kauan, että ymmärtää jonkun uuden jutun. Mutta ne ahaa-elämykset ja tanssin antama ilo jaksaa joka kerta muistuttaa, miksi käyn tunneilla. Kesäisin varsinkin, kun mä en käy kesätunneilla tms. niin huomaan, miten paljon rakastan balettia. Muistelen tunnelmaa ennen tuntia ja tunnilla, ja ihanaa opettajaa sekä musiikkia ja joka kerta vain pakahdun halusta päästä tunnille. Tuli myös pieni hymy itsellekin, kun luin etten suinkaan ole ainoa, joka tsekkaa koko ajan joko syyslukukauden lukkarit olisi jo tulleet...! Tai mistä minä tiedän kuinka innokkaasti sinä sitä ootat mutta ainakin haluat tietää. :)
  Hyvää kesää sinulle! Ja btw blogisi on todella kiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuntemukset ovat varmaan aika yleisiä baletin harrastajien keskuudessa. Tämä laji on vain niin ihana, mutta todella rankka - ihan aina löytyy jotain korjattavaa.

   Ja kyllä, minäkin odotan jo syksyn tunteja niin innoissani! Tässä vaiheessa tuntuu jo, että taukoa on ollut ihan riittävästi. Ja hei, kiitos vielä kehuista, mukava kuulla että tykkäät lukea blogiani :) Hyvää kesää myös sinulle!

   Poista